Almanah, Cunoaștere

Beneficiile utilizării zilnice a alimentelor Ancestral Superfoods

Ползи от ежедневната употреба на Ancestral Superfoods

Formulele Ancestral Superfoods reprezintă alimente bogate și complexe, nu suplimente alimentare izolate. Din acest motiv, acestea pot fi luate zilnic pentru o perioadă nelimitată de timp, fără ca acest lucru să ducă la procese și acumulări nefirești în corp. Dimpotrivă – la scurt timp după ce acest superaliment devine parte integrantă din meniul dumneavoastră obișnuit, veți observa cum lucruri uimitoare încep să se întâmple cu corpul dumneavoastră.

Iată care sunt proprietățile principale ale formulelor noastre care au potențialul de a vă îmbunătăți în mod semnificativ calitatea vieții.

Îmbunătățesc metabolismul

Cerealele și leguminoasele sunt un factor major pentru menținerea unei microflore echilibrate în tractul gastrointestinal. Cu toate acestea, pentru ca acțiunea lor să fie cât mai puternică și eficientă, le supunem la două procese naturale care le transformă din alimente grozave în superalimente – germinarea și lactofermentația.

Prin susținerea microbiomului, Ancestral Superfoods asigură un metabolism mult mai complet în organism. În acest fel, corpul tău va putea prelucra mai rapid și mai eficient nutrienții absorbiți iar metabolismul va funcționa în favoarea ta iar greutatea îți va fi reglată în mod natural.

Stimulează rezistența naturală a organismului

Aproximativ 75% din sistemul imunitar se formează în tractul gastrointestinal. De aceea, superalimentele îmbogățite cu probiotice naturale și lactobacili reprezintă un imunostimulator natural și, în același timp, foarte puternic. În combinație cu fructe sălbatice special selecționate și frunze verzi, produsele Ancestral Superfoods reprezintă de fapt o abundență de minuni naturale, care lucrează în beneficiul corpului tău.

Ingredientele formulelor noastre sunt în totalitate de origine vegetală și provin din agricultura ecologică, ceea ce le transformă într-un imunostimulant adecvat atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Asigură energie și vitalitate

Conținutul ridicat de proteine, minerale și fibre vegetale ale Ancestral Superfoods asigură „combustibilul“ necesar atât pentru corp, cât și pentru minte. Formulele noastre combină ingrediente selecționate astfel încât să se potrivească cu stilul de viață al fiecăruia. De la viața agitată a orașului și activități intelectuale, pentru perioada din timpul sarcinii și alăptării, până la recuperarea pentru sportivi profesioniști – avem soluții naturale pentru toate nevoile corpului uman.

Ajută la recuperarea rapidă a organismului

Efectul puternic antioxidant al formulelor noastre ajută la refacerea rapidă a organismului supus stresului, activitatea sportivă intensă, boală sau tratament medicamentos. Eliminarea radicalilor liberi restabilește echilibrul organismului și stimulează cursul normal al proceselor de recuperare.

Ingredientele din formulele Ancestral Superfoods sunt locale și tradiționale pentru cultura noastră. Acestea includ ierburi special selecționate, fructe sălbatice, semințe germinate și fermentate pe care organismul le recunoaște la nivel genetic. Acest tip de hrană bogată și plină de viață, acționează ca un motor pentru capacitatea de vindecare, altfel afectată de alimentația precară și de stilul de viață stresant.

Cu efect anti-îmbătrânire și de stopare a proceselor degenerative

Deși sună banal, expresia „Omul este ceea ce mănâncă” este de fapt un adevăr pur. Fiecare celulă din corp se naște, se dezvoltă, trăiește și moare datorită substanțelor absorbite prin alimente. În funcție de ce alegem să mâncăm, celulele noastre pot fi sănătoase și funcționale, sau suferinde, deformate, abia supraviețuind.

Consumul zilnic de produse Ancestral Superfoods oferă un suport incontestabil pentru prima opțiune. Unele dintre superputerile dovedite clinic ale ingredientelor noastre unice includ:

  • Proprietăți anticancerigene

  • Reglarea tensiunii arteriale

  • Curățarea sângelui și a vaselor de sânge

  • Stimularea proceselor cognitive

  • Activitate antimicrobiană și antivirală

  • Păstrarea echilibrului alimentar în sarcină și alăptare.

Hrana corespunzătoare ajută corpul să arate bine atât la ​​exterior cât și la interior. Pe lângă beneficiile incontestabile pentru sănătate, superalimentele strămoșilor noștri vă vor oferi un aspect strălucitor – începând cu pielea, părul și unghiile, ajungând până la strălucirea din ochi, inerentă oamenilor fericiți, spirituali și mulțumiți.

author-avatar

Despre ASF

Credem că Ancestral Superfoods este atât o marcă comercială cât și o misiune în care toți putem crede - la fel de puternic și fără îndoială. Ne bazăm pe știință pentru a produce super-alimentare bune atât pentru corp cât și pentru minte, respingând în același timp profanul și întorcându-ne la origine, la Eternitate.

Înapoi la listă