Ambasadorii brandului

Ayten Karmadzhi

Айтен Кърмаджи

Ayten Karmadzi este sportiv practicant de bikini fitness, trainer motivațional și model.

A început să trăiască o viață în armonie cu natura și s-a dedicat fitness-ului în urmă cu mai bine de cinci ani. Problemele de sănătate și excesul de greutate au determinat-o să caute soluții pe care le-a descoperit în urma unei practici studențești de vară în Statele Unite. Ayten a învățat cum să se hrănească sănătos și să aibă un corp de vis.

La baza succesului ei este planificarea de fiecare zi și întrebarea: ce ar putea face pentru a fi cu un pas mai aproape de obiectivul ei. Efortul îndelungat, disciplina și perseverența au dus la pierderea a 20 de kilograme și o sănătate îmbunătățită.

 

Plamen Atanasov se ocupă de Calisthenics de câțiva ani. A participat la o mulțime de concursuri cu premii, atât în ​​Bulgaria, cât și la competiții internaționale.

Este editorul primei cărți despre Calisthenics din Bulgaria. Lucrează ca trainer de formare funcțională și Calisthenics sau, așa cum este mai bine cunoscut de majoritatea, Street Fitness.

Se simte întotdeauna liber pentru că iubește ceea ce face, iar cărțile și mai ales călătoriile sunt slăbiciunea lui.

Își definește misiunea prin dorința de a motiva și ajuta oamenii pentru a duce un stil de viață mai activ și mai sănătos!

Plamen Atanasov

Пламен Атанасов

Dr Rayna Stoyanova

Д-р Райна Стоянова

Dr. Rayna Stoyanova este asistent la Catedra de farmacologie și terapie de la Universitatea de Medicină – Sofia

Specialist în endocrinologie și boli metabolice în clinica de boli metabolice-endocrine și dietetică a spitalului „Țarița Ioana – ISUL”. Experiența sa în domeniul nutriției a început în anii studenției, ca stagiar al unor nume cunoscute în domeniu.

Pacienții ei sunt oameni cu diverse probleme de sănătate și care doresc să își îmbunătățească dieta și să obțină beneficii maxime pentru sănătatea lor. Prescrie regim alimentar și în funcție de testarea genetică.

Participă la diverse proiecte, instruiri și seminarii legate de alimentația echilibrată. Interesele sale de cercetare sunt legate de microbiom, nutriție pentru sportivi și diverse boli, cum ar fi bolile hepatice, sindromul metabolic și altele.

Jasmina Gevezieva este un luptător contra alimentației neadecvate.

Prin misiune și vocație. După 7 ani în marketing și publicitate, Jassi și-a abandonat profesia pentru a ajuta oamenii care suferă de supraalimentație sistemică.

Supraalimentarea sistemică este un simptom major al celor mai frecvente tulburări alimentare – anorexie, bulimie și supraalimentare compulsivă sistemică. Jasmina s-a luptat personal cu acest simptom timp de 12 ani.

Sănătoasă acum, printr-un sistem de obiceiuri, antrenament și nutriție pe care le testează și se dezvoltă pentru sine, în prezent ajută alte persoane la fel ca ea să se desprindă din ciclul diete-supraalimentare-îngrășare-depresie, pentru a-și îmbunătăți imediat calitatea vieții și să trăiască din nou din plin.

Jasmina Gevezieva

Jasi_head