Istoria noastră:

“Sprouted for life”

Când am creat produsele, ne-am inspirat din înțelepciunea străveche a strămoșilor noștri, am căutat logica formării perfecte a componentelor și am folosit ingrediente care îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru o alimentație sănătoasă. Germinate, fermentate, organice, alcalinizante, ne oferă posibilitatea să creăm hrană vie într-o formă universală de utilizare!

Fondatorii noștri:

Vă salut, sunt Zhivko. Cred profund în puterea naturii și în capacitatea corpului uman de a se vindeca prin alimentație corectă, activitate fizică și spirituală. Experiențele mele de la vârsta de 24 de ani până la 30 de ani, când am suferit de diferite boli, cum ar fi tiroidita Hashimoto, început de diabet și accident vascular cerebral, m-au determinat să îmi schimb fundamental stilul de viață. Am trecut la o alimentație complet vegetariană, cât mai curată posibil și atent selecționată, m-am dedicat practicii spirituale și meditației. Bolile mele s-au diminuat și mă simt plin de energie.

Misiunea mea la Ancestral Superfoods este să creez alimente care ajută la prevenirea bolilor, la păstrarea sănătății și să fie compuse din cele mai pure și complete ingrediente posibile.

Vă salut, eu sunt Leny. De-a lungul carierei mele, până la lansarea proiectului Ancestral Superfoods, am lucrat ca director general în compania unuia dintre cei mai mari producători de legume ecologice din Europa. Un stil de viață sănătos și sincronizarea cu natura mă însoțesc de mai bine de 20 de ani. Am dedicat multe ore de muncă pentru campania pe care am inițiat-o – ”Sănătate pentru copiii noștri”.

Mi-a plăcut foarte mult ideea lui Zhivko de a crea superalimente germinate și fermentate iar acum sunt un fericit co-fondator al firmei. Misiunea mea este de a face cât mai mulți oameni să simtă „terapia cumpărăturilor” nu atunci când cumpără haine și obiecte lipsite de sens, ci atunci când își pun în coș produse legate de un stil de viață mai sănătos și natural!

Echipa și prieteni

Jivko Djamiarov

Zhivko Dzhamyarov

Fondator / strategie de brand și management
Elena Gerganova

Elena Gerganova

Fondator / comerț interior și exterior
Ivaylo Timanov

Ivaylo Timanov

Planificare strategică și dezvoltarea afacerii
Georgi Gerganov

Georgi Gerganov

Fondator / distribuție și logistică
Silvia Semcheva

Silviya Semcheva

Consultant juridic
Anya Pavlenko

Anya Pavlenko

fotografii și evenimente
Georgi Djamiarov

Georgi Dzhamyarov

distribuție și logistică
Cvetan Hadzhiyski

Tsvetan Hadzhiyski

design și aranjamente
TOni

Toni Dzhindzhir

marketing și reclamă