Ayten Karmadzhi

NPC BIKINI Competitor, Model fitness și trainer motivațional

Prezentați-vă în câteva cuvinte?

Mă numesc Ayten Karmadzhi sau mai bine zis Neti. Am studii pedagogice, cu limbă străină secundar, dar de când am început să fac fitness și am văzut cum stilul de viață activ are un efect pozitiv asupra corpului meu, sportul și alimentația sănătoasă au devenit un mod de viață. M-am îndrăgostit de întregul proces de transformare a mea iar rezultatele pozitive pe care le-am obținut în sala de sport de-a lungul anilor m-au făcut să conștientizez că aceasta este exact pasiunea mea și este exact ceea ce vreau să fac în viitor.

Care este misiunea ta?

Misiunea mea este de a arăta cum construirea unui corp atletic poate fi complet posibilă în modul cel mai sănătos și corect pentru noi oamenii, și anume prin consumul de alimente vegetale reale.

Ai o super putere? Care este?

Îmi place să petrec timp în bucătărie. Aici este locul unde sunt creativă și fericită. Îmi place să împărtășesc rețetele mele frumoase cu voi, iar cu delicatesele pe care le pregătesc, sper să arăt că mâncarea din plante nu este plictisitoare, ci dimpotrivă, poate fi delicioasă și sănătoasă în același timp!

Ce este „sănătatea” pentru tine?

Pentru mine, sănătatea este cea mai mare bogăție a omului, nu se cumpără, dar costă cel mai mult, pentru că fără sănătate, omul nu poate face nimic. Avem nevoie de sănătate pentru a trăi în pace și armonie cu noi înșine.

Prevenția este o parte importantă a strategiei tale de sănătate?

Uneori, în viața noastră agitată, uităm să mâncăm sănătos și să facem exerciții fizice în mod regulat. Iar acestea sunt cele mai importante elemente ale unei vieți sănătoase. Un stil de viață sănătos ne impune să mâncăm sănătos, să ne întărim corpul, să facem exerciții fizice, să ne mișcăm și să fim activi!

Ce părere aveți despre alimentele germinate, fermentate și imunostimulante?

Pentru mine, acestea sunt superalimente. De ce superalimente? Pentru că sunt „alimente vii”! Conțin mai mulți nutrienți decât orice alt aliment. Enzimele din ele ne ajută la digestie, iar antioxidanții reduc efectele îmbătrânirii. De asemenea, după ce am încercat produsele Ancestral, doar după 2 zile am observat că disconfortul și balonarea dispar. Pentru mine, sănătatea este pe primul loc, de aceea voi continua să-mi hrănesc corpul doar cu mâncare adevărată, mâncare care îmi dă viață!

De ce ai decis să participi la proiectul Ancestral Superfoods?

Tocmai datorită faptului că îmi pasă de sănătatea mea, pentru mine este o onoare să fac parte din ANCESTRAL SUPERFOODS! Superalimentele sunt unice pe piața bulgară. Faptul că pot obține o mare parte din vitaminele și microelementele zilnice dintr-o singură doză, precum și faptul că produsele în sine sunt germinate și fermentate, ceea ce le face ușor digerabile, mă încântă foarte mult!

Care ar fi mesajul dvs. pentru oameni?

Mesajul meu către oameni este să-și amintească faptul că natura curată și aerul proaspăt ne oferă posibilitatea de a trăi sănătos! Așa că trebuie să protejăm natura pentru că este sursă de viață. Oamenii nu pot fi sănătoși dacă mediul lor este bolnav! De aceea, grija pentru natură este grija pentru propria noastră sănătate! Iubește-te pe tine și iubește natura ♥ ️

Aleg să trăiesc sănătos pentru a fi veselă, sănătoasă și fericită toată viața! Nu ezitați, faceți la fel!

Contacte

Ayten Karmadzhi

Pagină WE: aytenkarmadzhi.com

facebook: aytenkarmadzhi

Instagram: @netinkaa