1. Care este doza zilnică recomandată?

Recomandăm minimum 10 g pe zi, ceea ce reprezintă o lingură sau un pliculeț.

Doza zilnică recomandată pentru produsul ”Warrior” este de două linguri, ceea ce înseamnă 20 g sau două pliculețe.

2. De ce la dizolvarea conținutului în apă nu obțin consistența dorită?

Nu recomandăm să se dizolve în apă, deoarece produsele noastre conțin o cantitate mare de fibre insolubile. Din acest motiv, nu se dizolvă bine în apă și se formează depuneri. Bazele potrivite sunt sucurile proaspăt stoarse, smoothie-urile, laptele vegetal de fructe cu coajă lemnoasă și sâmburi, iaurturile, iar în salate se poate adăuga pe post de dressing.

3. Ce sursă au mineralele și vitaminele din produsele dumneavoastră?

Vitaminele și mineralele se regăsesc în mod natural în alimentele noastre, iar acidul folic se regăsește sub formă de folat. Produsele noastre sunt alimente, diferite de suplimentele alimentare.

4. În ce moment al zilei este cel mai indicat să folosim alimentele?

Recomandarea noastră de folosire este la micul dejun, între mese, sau cu câteva ore înainte de culcare.

5.Se pot lua pe stomacul gol?

Da

6. Pot afecta medicamentele pe care le iau?

Nu, pentru că este o hrană naturală, funcțională, nu un supliment alimentar sau medicament.

7. Este potrivită și pentru copii?

Da! Este chiar recomandată, puteți adăuga în micul dejun cu cereale, sub formă de smoothie, shake, desert sau în dressingul pentru salate.

8. Care este rolul alimentelor Ancestral Superfoods?

O combinație extrem de precisă de semințe organice atent selecționate, germinate și fermentate, alături de multe fructe și plante sălbatice valoroase, cu adăugarea de probiotice și drojdie alimentară inactivă. O lingură ajută organismul cu vitamine importante, minerale, fibre, antioxidanți, acid lactic și bifido bacterii și contribuie la alcalinizarea acestuia.

9. Care este diferența între semințe germinate și negerminate?

Prin germinare, fermentare și deshidratare (uscarea ingredientelor la temperatura de 42 de grade) se mențin în alimente vitaminele, mineralele și enzimele și sunt eliminați inhibitorii care împiedică asimilarea lor.

10. Ce înseamnă hrană vie?

Hrană care nu a fost preparată termic la mai mult de 45 de grade.

11. Cum ați ales numele Ancestral Superfoods?

Toate ingredientele din superalimentele noastre sunt de origine locală, deoarece credem că acestea sunt cele mai utile pentru noi, având o legătură genetică de secole fiind cultivate lângă noi. De aici a pornit ideea numelui „Ancestral Superfoods” – alimente superioare de la strămoșii noștri; daruri și cunoștințe de la ei pentru sănătatea noastră.

12. Pentru ce este utilă GABA, am văzut că se află în conținutul Oracle?

GABA (Gamma-Amonobutyric Acid) sau acid gama-aminobutiric) este un neurotransmițător important pentru sistemul nervos central și este asociat cu reducerea stresului, a anxietății și stresului psihic, îmbunătățirea somnului și dispoziției, susținerea proceselor de recuperare în organism și menținerea tonusului muscular.

13. Sunt un atlet activ și am nevoie de proteine în timpul antrenamentelor. Câte linguri ar trebui să iau din produsul Warrior?

Două linguri din produsul Warrior conțin 14 g de proteine.

14. Se poate folosi hrana fără să se dizolve?

Poate fi presărată într-o salată sau să se adauge la un fel de mâncare deja pregătită. Este important să nu se prepare termic pentru a nu se distruge nutrienții din aceastea.

15. Se pot lua două sau mai multe produse în același timp?

Da, le puteți adăuga în shake-uri, smoothie-uri sau salate. Combinația de produse este cea mai bună soluție holistică și vă va îmbogăți dieta cu substanțe vitale și utile.

Produsele pe care le-am creat pentru dumneavoastră: